Căutare
Cine ne citește?
Avem 15 vizitatori online

Informare

Stimați părinți,

Conform legislației în vigoare vă informăm următoarele:

  1. La aparitia a 3 cazuri de imbolnavire cu virusul SARS-CoV-2 intr-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase/grupe de studiu, cursurile cu prezenta fizica la nivelul clasei/grupei respective se suspenda pentru o perioada de 5 zile incepand cu ziua urmatoare confirmarii celui de-al treilea caz.
  2. Contact direct este considerat atât colegul de bancă (dacă activitatea la clasă se desfăsoară in bănci duble) cât și colegii sau prietenii cu care a desfășurat activități în afara programului școlar.

Pentru prevenirea răspandirii virusului se recomandă următoarele:

  • Copiii care prezintă orice fel de simptome care pot fi asociate cu infectarea cu acest virus (nas, gât,dureri musculare, dureri de cap, oboseală, febră, tuse) nu vin la școală.
  • Se recomandă consultarea de către medicului de familie sau testarea antigen sau PCR.
  • În cazul în care un membru al familiei prezintă simptome ale infectării cu virusul SARS COV 2, copilul este reținut la domiciliu până când membrul familiei primește rezultatul testării.

Facem apel la dumneavoastră ca parteneri ai școlii noastre, cu speranța de a depăși mai ușor această perioadă, mai deosebită din punct de vedere sanitar pentru noi toți. Vă mulțumim! Vă dorim multă sănatate tuturor!

Ultima actualizare (Miercuri, 02 Februarie 2022 10:30)