Hungarian (formal)

Cartea de onoare

Vă mulțumim pentru că ne vizitați site-ul. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă consemnați impresiile și sugestiile în cartea noastră de onoare. Mesajele vor fi publicate doar după aprobare!

Subject *
Nume *
E-mail
Conţinut *
Verificare imagine * Imagine capthaReîncărcare imagine
   
 

Norica Nicolai: Scrisoare

Scrisoare de la Europarlamentarul Norica Nicolai:

Scrisoare

Marţi, 11 Iunie 2013

Pop Ovidiu ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ): Amintiri placute

Si acum ma mandresc cu faptul ca sunt absolvent al claselor I-VIII a "generalei saispe"!

Am fost norocosul component al echipei de teratlon a generalei (Prof. Janos Fekete), echipa care a reprezentat judetul si am luat locul 11 pe tara ( 1986) dupa ce la final am terminat pe 6, dar un coechipier ne-a fost descalificat din lipsa de buletin... Anii ceausisti... Ma mandresc ca am ajuns la "semafor" pentru cel mai pletos elev (1986)... M-am calificat la Olimpiada Judeteana de Matematica, dar am preferat Nationalele de atletism, spre supararea d-nei Narcisa Torjoc... Mi-au placut orele profesorilor Narcisa Torjoc, Eugenia Mitrasca (diriginta), Silviu Torjoc si Mircea Garba. Am avut sansa sa fac o poza aeriana cu scoala, care am postat-o pe Facebook si am primit o sumedenie de "like" de la ex. elevi ai scolii. De  la 16 am fost "cules" sa fac atletism, sport ce mi-a adus mai multe satisfactii!

Ma simt onorat ca am putut sa sciu si eu cateva cuvinte in Cartea de onoare.

Joi, 08 Septembrie 2011

Mike: 16

Am facut in 16 atat clasele 1-4 la doamna Pop Felicia cat si clasele 5-8 la domnul SIme Gheorghe si nu am decat cuvinte de lauda pentru tot ceea ce inseamna scoala 16.Multe clipe frumoase am trait in scoala asta mai ales ca am avut si profesori foarte buni cu care m-am inteles.Scoala 16 reprezinte pentru mine locul in care m-am si distrat dar am si invatat.Daca maine s-ar face liceu m-as intoarce inapoi.

Joi, 28 Iulie 2011

Babtan Madalina: cea mai buna scoala

Sunt o fosta eleva.Babtan Madalina,am fost la doamna Panc Maria.Fostii mei colegi nu stiu daca isi mai aduc aminte de mine.Cel mai bine,pot sa spun,ca m-am inteles cu Marusca Valentina si Palut Sanda.

Miercuri, 22 Iunie 2011

Cristiana Dragan ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ): Mandrie

Ma bucur pentru prezentarea  si realizarile scolii dumneavoastra,aici am debutat ca dascal si eu in 1996,am amintiri frumoase si ati ramas in sufletul meu ca niste oameni deschisi .Va doresc suces ,viata lunga si multe impliniri!Salut intreg colectivul de cadre didactice si sper sa ne revedem curand.

Cu stima si respect,profesor Cristiana Dragan(Grupul Scolar "Nicolae Balcescu" Oltenita

Miercuri, 23 Martie 2011

Anca: Super

cele mai bune pareri despre scoala Gen. nr 16. Eram eleva in clasa domanei Corina, pe atunci o chema Codila (si era insarcinata). A facut o treaba ffff buna cu noi. Nu regret nici o clipa ca parintii mei au ales aceasta scoala pt mine. Apoi am ajuns in clasa doamnei Chivari, o dirigita de nota 100. Am avut cei mai buni profesori si cei mai corecti: doamna Chivari, d-nul Bealcovschi (odihneasca-se in pace), domnul de biologie (imi scapa numele lui acum), doamna Szabo, domnul Szabo, domnul Sime, un profesor exceptional de matematica si multi altii care acum imi scapa, dar care au facut o treaba excelenta... Mult succes in continuare si multi multi ani inainte cu multe realizari

Marţi, 01 Martie 2011

Cucer Valentin ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ): Eveniment

Pentru mine, ca vechi dacsal la C. N. "E. Gojdu", in fiecare an a fost un placut eveniment sa ma intalnesc cu "bobocii" care proveneau de la Scoala Nr. 16.

Astazi s-a produs un nou eveniment : am avut surpriza unei intalniri virtuale cu Scoala Nr. 16.

Ma simt onorat scriind in Cartea de onoare a acestei prestigioase si reprezentative scoli oradene. Cunosc scoala, cunosc colectivul de dascali, voi cunoaste o parte din actualii elevi.

Tuturor - succes ! ! !

Joi, 24 Februarie 2011

Guest: Poze

  • Mai multe poze din toate clasele Kisssi revista scolii sa treaca pe la toate clasele va rugam 

Duminică, 13 Februarie 2011

Guest: Poze

Vrem poze cu profesorii pe site si numele lor.

Miercuri, 12 Ianuarie 2011

 

numărul înregistrărilor afişate 
Powered by Phoca Guestbook